Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2006/2007

V této sezóně bohužel došlo ke ztrátě dat, jsou známá pouze tato data:


Konečné pořadí sezóny 2006-7
 

1. Sokol Díly
2. HC Staňkov
3. Jetenovice
4. Chodská Lhota
5.

 

Play off:

ČTVRTFINÁLE
1. a 8. Jetenovice - Chodská Lhota
2. a 7. Staňkov - Domažlice 3:2 a 4:1
3. a 6. Poběžovice - Díly 2:3 a 0:10
4. a 5. Kanice - Všeruby
 
SEMIFINÁLE
Jetenovice - Díly 4:1, 2:3, (trestné střílení 0:1 - postupují Díly)
Staňkov - Chodská Lhota 4:2 a 5:1

FINÁLE
Staňkov - Díly 2:2 (1:2 SN)

 

Zápasy - základní část:

Kolo       Utkání         Výsledek Datum   Čas

 


 

Tabulka základní části

 


 

Výsledky ostatních zápasů

 


 

Tabulka střelců

 


Vylučovaní hráči

 

 

Brankáři - statistika

 


 

Termíny tréninků

 

 

Statistiky jednotlivých zápasů  

 

Staňkov ve finále play off prohrává s týmem Dílů po samostaných nájezdech.

 

Díly – Staňkov 2:2 (1:1, 0:1, 1:0) 2:1 SN
 

V zápase šel do vedení Staňkov. Střelou od červené čáry překvapil dílského gólmana Kváče Hoffman – 0:1. V závěru první třetiny se podařilo dílským hokejistům vyrovnat zásluhou Brejchy. Ve druhém dějství, ve kterém nechybělo nasazení, se před diváky, kteří vytvořili skvělou kulisu, se hrál rychlý a tvrdý hokej. V této části hry měli převahu hokejisté Staňkova, kteří ji korunovali gólem, když střela Škardy skončila v síti gólmana Dílů – 1:2.
V závěrečném dějství získaly převahu Díly, ale staňkovský tým pozorně bránil až do poslední minuty. Ta však rozhodla. V čase 59:16, tedy 44 vteřin před koncem, Díly srovnaly, když puk přepadl přes rameno brankáře Brožovského – 2:2. V posledních sekundách zápasu další branka nepadla, a tak přišly na řadu samostatné nájezdy. V těch se štěstí přiklonilo na stranu Dílů, které vyhrály 2:1, když oba úspěchy zaznamenal kanonýr Škultéty. Za Sokol Staňkov srovnával na 1:1 Tomášek.
„S tím, že se dostaneme až do finále, natož že vyhrajeme, jsme nepočítali,“ řekl jeden z členů vítězného týmu, který po základní části skončil ´až´ na šestém místě. Volfík také za celý tým poděkoval všem fanouškům, kteří spolu s těmi staňkovskými sportovně fandili po celý zápas. „Když jsme se na ledě nebo na lavičce domlouvali, skoro jsme se neslyšeli,“ popsal atmosféru finále Volfík, který pak se svými spoluhráči a fanoušky, kterých se sešlo opravdu mnoho, slavil zisk poháru v dílské restauraci Tyrolka dlouho do noci.
Díly: Kváč – Soběhart, Rejthar, Knopf, Blažek, Steinberger, Uhlík – Škultéty, Reiniger, Smutný, Koryťák, Brejcha, Zibear, Beneš, Vítovec a Volfík. Trenér: Buršík.
Staňkov: Brožovský – Volf, Vojtěch Němec, Fronk, Raška, Pavel Blacký, Kabourek – Petr Němec, Látal, Hoffman, Peteřík, Nový, Vavrica, Tomášek, Škarda, Radek Blacký. Trenér: Vojtěch Němec.
Na cestě za obhajobou celek Dílů ve vyřazovacích soubojích zdolal první tři celky základní části. Ve čtvrtfinále přehráli dílští soupeře z Poběžovic (3:2 a 10:0), v semifinále se střetli s Jetenovicemi, se kterými v prvním zápase prohráli 1:4. Ve druhém pak zvítězili 3:2 a o postupu do finále rozhodli v samostatných nájezdech.
Staňkov v play off vyřadil domažlický Rakon (3:2 a 4:1). V semifinále si pak poradil s Chodskou Lhotou 4:2 a 5:1.

 
 

 

Portrét


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 13
Celkem: 1543927
Měsíc: 17625
Den: 679